ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Σπουδές Οδοντιατρικής στην Ουγγαρία

Η Ουγγαρία είναι ενωτική συνταγματική δημοκρατία που βρίσκεται στην Κεντρική Ευρώπη. Έχει για πρωτεύουσα τη Βουδαπέστη, επίσημη γλώσσα τα ουγγρικά και ως νόμισμα το φόριντ.
Η Ουγγαρία, διακρίνεται στον τομέα της έρευνας και της τεχνολογικής καινοτομίας. Μετρά έναν μεγάλο αριθμό βραβείων Νόμπελ ανά κάτοικο και οι επιστημονικές ανταλλαγές της είναι υψηλού επιπέδου.
Η Ουγγαρία είναι μέλος του Γκρουπ του Βιζεγκράντ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΝΑΤΟ, του Διεθνούς Οργανισμού Εμπορίου και του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Οδοντιατρική στη Βουδαπέστη Semmelweis University


Semmelweis University
Το 1769 ιδρύθηκε η ιατρική σχολή στο πανεπιστήμιο Nagyszombat η οποία στην πορεία έγινε ανεξάρτητη Οδοντιατρική στη Βουδαπέστη ενώ μετά τον δεύτερο παγκόσμιο Πόλεμο εξελίχθηκε σε Πανεπιστήμιο.  Με 240 χρόνια παράδοσης το Πανεπιστήμιο Semmelweis είναι ένα ευρέως αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο με μεγάλη επιτυχία στις ιατρικές και οδοντιατρικές σχολές. Σπουδές Οδοντιατρικής στην Ουγγαρία.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ – ΔΙΔΑΚΤΡΑ:
Η διάρκεια σπουδών στην Οδοντιατρική Semmelweis University είναι 5 χρόνια και το κόστος σπουδών ανέρχεται στα 18.200 δολάρια ανά χρόνο.

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΕΣΤ:
Στο εισαγωγικό τεστ στη Βουδαπέστη εξετάζεται η βιολογία και η χημεία. Πρόκειται για ένα τεστ πολλαπλών επιλογών, για το οποίο σας προετοιμάζουμε πλήρως ώστε να έχετε 100% επιτυχία.

Συμπληρώστε Την Φόρμα Εγγραφής

ΠΡΏΤΗ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ:
Η πρώτη εγκατάσταση στη Ουγγαρία γίνεται με την ευθύνη της εταιρίας Epimorphosi. Εμείς φροντίζουμε για την πρώτη εγκατάσταση, την εγγραφή, την κατατόπιση των φοιτητών, καθώς και για την εύρεση του κατάλληλου σπιτιού για τη διαμονή τους.

Albert Szent Gyorgyi University
Το κεντρικό κτίριο της Οδοντιατρικής στο Σέγγεντ βρίσκεται στο εμπορικό και πνευματικό κέντρο της πόλης, ενώ οι κλινικές εκτείνονται σε μια ήσυχη γωνιά της παλιάς πόλης. Η Οδοντιατρική στο Σέγγεντ Albert Szent Gyorgyi University είναι επίσης το Κέντρο Υγείας της νότιας Ουγγαρίας.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ – ΔΙΔΑΚΤΡΑ:
Η διάρκεια σπουδών για την Οδοντιατρική είναι 5 χρόνια και το κόστος σπουδών ανέρχεται στα 15.600 δολάρια ανά χρόνο.

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΕΣΤ:
Στο εισαγωγικό τεστ για την Οδοντιατρική εξετάζεται η βιολογία και η χημεία. Πρόκειται για ένα τεστ πολλαπλών επιλογών, για το οποίο σας προετοιμάζουμε πλήρως ώστε να έχετε 100% επιτυχία.

Ερωτήσεις Βιολογίας Χημείας

ΕΓΓΡΑΦΗ: Σπουδές Οδοντιατρικής στην Ουγγαρία
Η εγγραφή στην Οδοντιατρική στο Albert Szent-Gyorgyi είναι άμεση. Με μια απλή αίτηση στη σχολή μας ο υποψήφιος θεωρείται ευθύς φοιτητής στο πρώτο έτος της σχολής.

Συμπληρώστε Την Φόρμα Εγγραφής

ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

Η πρώτη εγκατάσταση στην Ουγγαρία γίνεται με την ευθύνη της εταιρίας Epimorphosi. Οι φοιτητές συνοδεύονται από τους υπεύθυνους της εταιρίας. Εμείς φροντίζουμε για την πρώτη εγκατάσταση, την εγγραφή, την κατατόπιση των φοιτητών, καθώς και για την εύρεση του κατάλληλου σπιτιού για τη διαμονή τους.

Pecs University
Το 1367, μία μόλις δεκαετία μετά την ίδρυση των πρώτων πανεπιστημίων της Κεντρικής Ευρώπης στη Βιέννη και την Πράγα, δημιουργείται και την πρώτη Οδοντιατρική Σχολή της Ουγγαρίας στο Πέτς. Κατά τους περασμένους αιώνες έχει αναδειχτεί σε ζωντανό κομμάτι του τοπίου της ανώτατης εκπαίδευσης στην Ευρώπη, συμβάλλοντας ουσιαστικά στον εμπλουτισμό της.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ – ΔΙΔΑΚΤΡΑ: Σπουδές Οδοντιατρικής στην Ουγγαρία
Η διάρκεια σπουδών στην Οδοντιατρική είναι 5 χρόνια και το κόστος σπουδών ανέρχεται στα 17.350 δολάρια ανά χρόνο.

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΕΣΤ: Σπουδές Οδοντιατρικής στην Ουγγαρία
Στο εισαγωγικό τεστ στην Οδοντιατρική στο Πέτς εξετάζεται η βιολογία και η χημεία. Πρόκειται για ένα τεστ πολλαπλών επιλογών, για το οποίο σας προετοιμάζουμε πλήρως ώστε να έχετε 100% επιτυχία.

Ερωτήσεις Βιολογίας Χημείας

ΕΓΓΡΑΦΗ: Σπουδές Οδοντιατρικής στην Ουγγαρία

Η εγγραφή στην Οδοντιατρική (Pecs University) στην Οδοντιατρική σχολή είναι άμεση. Με μια απλή αίτηση στη σχολή μας ο υποψήφιος θεωρείται ευθύς φοιτητής στο πρώτο έτος της σχολής. Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η αγγλική.

Συμπληρώστε Την Φόρμα Εγγραφής

ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Σπουδές Οδοντιατρικής στην Ουγγαρία
Η πρώτη εγκατάσταση στην Ουγγαρία γίνεται με την ευθύνη της εταιρίας. Οι φοιτητές συνοδεύονται από τους υπεύθυνους της εταιρίας μας. Εμείς φροντίζουμε για την πρώτη εγκατάσταση, την εγγραφή, την κατατόπιση των φοιτητών, καθώς και για την εύρεση του κατάλληλου σπιτιού για τη διαμονή τους.