ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Σπουδές Ιατρικής στην Ουγγαρία


Ιατρική στη Βουδαπέστη Semmelweis University – ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Semmelweis University

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ έχει μεγάλη παράδοση. Το 1769 ιδρύθηκε η Ιατρική στη Βουδαπέστη στο πανεπιστήμιο Semmelweis (Σέμελβαϊζ) η οποία στην πορεία έγινε ανεξάρτητη σχολή ιατρικής, ενώ μετά τον δεύτερο παγκόσμιο Πόλεμο εξελίχθηκε σε Πανεπιστήμιο. Με 240 χρόνια παράδοσης το Πανεπιστήμιο Semmelweis είναι ένα ευρέως αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο με μεγάλη επιτυχία στις ιατρικές σχολές.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ – ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 
Η διάρκεια σπουδών για την Ιατρική είναι 6 χρόνια και το κόστος σπουδών ανέρχεται στα 18.200 δολάρια ανά χρόνο.

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΕΣΤ: 
Στο εισαγωγικό τεστ στην Ιατρική εξετάζεται η βιολογία και η χημεία. Πρόκειται για ένα τεστ πολλαπλών επιλογών, για το οποίο σας προετοιμάζουμε πλήρως ώστε να έχετε 100% επιτυχία.

Ερωτήσεις Βιολογίας Χημείας

ΕΓΓΡΑΦΗ: 
Η εγγραφή στην Ιατρική Semmelweis University είναι άμεση. Με μια απλή αίτηση στη σχολή μας ο υποψήφιος θεωρείται ευθύς φοιτητής στο πρώτο έτος της σχολής.

Συμπληρώστε Την Φόρμα Εγγραφής

ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Η πρώτη εγκατάσταση στην Ουγγαρία γίνεται με την ευθύνη της εταιρίας. Οι φοιτητές συνοδεύονται από τους υπεύθυνους της εταιρίας Epimorphosi.

Ιατρική στο Σέγγεντ Albert Szent-Györgyi University – ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Szent-Györgyi University

Η ανώτατη εκπαίδευση έχει μακροχρόνια παράδοση, ισχυρές ιστορικές ρίζες και μεγάλο διεθνές κύρος.
H Ιατρική Albert Szent-Györgyi University είχε αρχικά ιδρυθεί το 1872 στην Τρανσυλβανία και μεταφέρθηκε στην πόλη του Szeged το 1921.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ – ΔΙΔΑΚΤΡΑ: ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Η διάρκεια σπουδών στην Ιατρική είναι 6 χρόνια και το κόστος σπουδών ανέρχεται στα εξής ποσά:
1ος χρόνος-5ος χρόνος 15.200 δολάρια ανά χρόνο 6ος χρόνος 7.900 δολάρια

ΔΟΑΤΑΠ (ΔΙΚΑΤΣΑ): ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Δεν απαιτείται εξέταση ΔΟΑΤΑΠ. Η αναγνώριση του ΠΤΥΧΙΟΥ απο την Ιατρική στο Σέγγεντ Albert Szent-Györgyi University είναι άμεση σύμφωνα με την συνθήκη σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 27 Φεβρουαρίου 2004.

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΕΣΤ: ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Στο εισαγωγικό τεστ στην Ιατρική  εξετάζεται η βιολογία και η χημεία. Πρόκειται για ένα τεστ πολλαπλών επιλογών, για το οποίο σας προετοιμάζουμε πλήρως ώστε να έχετε 100% επιτυχία.

Ερωτήσεις Βιολογίας Χημείας

ΕΓΓΡΑΦΗ: ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Η εγγραφή στην Ιατρική είναι άμεση. Με μια απλή αίτηση στη σχολή μας ο υποψήφιος θεωρείται ευθύς φοιτητής στο πρώτο έτος της σχολής.

Συμπληρώστε Την Φόρμα Εγγραφής

ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Οι φοιτητές συνοδεύονται από τους υπεύθυνους της εταιρίας Epimorphosi. Εμείς φροντίζουμε για την πρώτη εγκατάσταση, την εγγραφή, την κατατόπιση των φοιτητών, καθώς και για την εύρεση του κατάλληλου σπιτιού για τη διαμονή τους.

Ιατρική στο Πέτς Pecs University – ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Pecs University

Το Πετς (Pecs) είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη της Ουγγαρίας. Η ανώτατη εκπαίδευση έχει μακροχρόνια παράδοση, ισχυρές ιστορικές ρίζες και μεγάλο διεθνές κύρος, το οποίο οφείλεται, μεταξύ άλλων, στο γεγονός ότι η Ουγγαρία έχει αναδείξει 13 Νομπελίστες. Το 1367, μία μόλις δεκαετία μετά την ίδρυση των πρώτων πανεπιστημίων της Κεντρικής Ευρώπης στη Βιέννη και την Πράγα, δημιουργείται και το πρώτο πανεπιστήμιο της Ουγγαρίας στο Pecs.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ – ΔΙΔΑΚΤΡΑ:
Η διάρκεια σπουδών για την Ιατρική είναι 6 χρόνια και το κόστος σπουδών ανέρχεται στα 16.750 δολάρια ανά χρόνο.

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΕΣΤ:
Στο εισαγωγικό τεστ στην Ιατρική στο Πέτς εξετάζεται η βιολογία και η χημεία. Πρόκειται για ένα τεστ πολλαπλών επιλογών, για το οποίο σας προετοιμάζουμε πλήρως ώστε να έχετε 100% επιτυχία.

Ερωτήσεις Βιολογίας Χημείας

ΕΓΓΡΑΦΗ: ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Η εγγραφή στην Ιατρική στο Πέτς (Pecs University) είναι άμεση. Με μια απλή αίτηση στη σχολή μας ο υποψήφιος θεωρείται ευθύς φοιτητής στο πρώτο έτος της σχολής. Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η αγγλική.

Συμπληρώστε Την Φόρμα Εγγραφής

ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Η πρώτη εγκατάσταση στην Ουγγαρία, γίνεται με την ευθύνη της εταιρίας. Οι φοιτητές συνοδεύονται από τους υπεύθυνους της εταιρίας «Epimorphosi». Εμείς φροντίζουμε για την πρώτη εγκατάσταση, την εγγραφή, την κατατόπιση των φοιτητών, καθώς και για την εύρεση του κατάλληλου σπιτιού για τη διαμονή τους.

Σπουδές στο εξωτερικό σε Ιατρική,  Οδοντιατρική,  Φαρμακευτική,  Κτηνιατρική και 180 Άλλες Ειδικότητες στη Σλοβακία, Βουλγαρία, Τσεχία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Αυστρία, Σερβία

Η Ουγγαρία είναι ενωτική συνταγματική δημοκρατία που βρίσκεται στην Κεντρική Ευρώπη. Έχει για πρωτεύουσα τη Βουδαπέστη, επίσημη γλώσσα τα ουγγρικά και ως νόμισμα το φόριντ.
Η Ουγγαρία, διακρίνεται στον τομέα της έρευνας και της τεχνολογικής καινοτομίας. Μετρά έναν μεγάλο αριθμό βραβείων Νόμπελ ανά κάτοικο και οι επιστημονικές ανταλλαγές της είναι υψηλού επιπέδου.
Η Ουγγαρία είναι μέλος του Γκρουπ του Βιζεγκράντ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΝΑΤΟ, του Διεθνούς Οργανισμού Εμπορίου και του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Ιατρική στην Ουγγαρία : Πανεπιστήμιο Ιατρικής στη Βουδαπέστη Semmelweis University, Πανεπιστήμιο Ιατρικής στο Σέγγεντ Albert Szent-Györgyi University, Πανεπιστήμιο Ιατρικής στο Πέτς Pecs University
Οδοντιατρική στην Ουγγαρία : Πανεπιστήμιο Οδοντιατρικής στη Βουδαπέστη Semmelweis,
Πανεπιστήμιο Οδοντιατρικής στο Σέγγεντ Albert Szent Gyorgyi University, Πανεπιστήμιο Οδοντιατρικής στο Πέτς Pecs University

Epimorphosi – Σπουδές Στο Εξωτερικό