Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι πανεπιστημίων!

Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι πανεπιστημίων σε Σλοβακία, Τσεχία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Πορτογαλία, Αυστρία, Σερβία και Κύπρο! Σπουδές ιατρικής οδοντιατρικής κτηνιατρικής φαρμακευτικής στην Κεντρική Ευρώπη και άλλες 180 ειδικότητες στην Αυστρία!

Σπουδές ιατρικής οδοντιατρικής κτηνιατρικής φαρμακευτικής

Σπουδές ιατρικής οδοντιατρικής κτηνιατρικής φαρμακευτικής!

Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι πανεπιστημίων σε Σλοβακία, Τσεχία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Πορτογαλία, Αυστρία, Σερβία και Κύπρο.

Η σωστή επιλογή για επιτυχημένες σπουδές στο εξωτερικό! Προσφέρουμε σπουδές Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Φαρμακευτικής, Κτηνιατρικής στην Κεντρική Ευρώπη και άλλες 180 ειδικότητες στην Αυστρία.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας « Epimorphosi – Σπουδές στο Εξωτερικό », ανήκει στην κατηγορία των εκπαιδευτικών, που με αγάπη προωθούν την ευγενή άμιλλα και τον υγιή ανταγωνισμό στο επίπεδο της μάθησης. Η εμπειρία των 30 χρόνων στο χώρο της εκπαίδευσης, υπήρξε το κίνητρο για την ενασχόλησή μας με τις Σπουδές στο Εξωτερικό μετά το λύκειο, και η εξειδίκευσή μας σε αυτό. Η επαφή μας με τα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια και η αγάπη μας γι’ αυτά μας βοήθησαν στο να αποκτήσουμε εμπειρία και γνώσεις γύρω από το θέμα των σπουδών τους στο εξωτερικό.
Η ομάδα που πλαισιώνει την εταιρία μας, αποτελείται από ανθρώπινο δυναμικό με εμπειρία και γνώση στο χώρο των Πανεπιστημίων με τα οποία συνεργαζόμαστε.
Εμπιστευθείτε μας και αφήστε όλο το πακέτο της διαδικασίας σπουδών, σε εμάς!

Σπουδές στο Εξωτερικό σε Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική, Κτηνιατρική στην Κεντρική Ευρώπη και άλλες 180 ειδικότητες στην Αυστρία.