Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης στην Κύπρο – InterNapa College
Γιατί στη Κύπρο;
Μπορείτε να εργαστείτε παράλληλα με τις σπουδές σας σε ξενοδοχείο της περιοχής όπου ο μισθός σας να αποπληρώνει τα δίδακτρα σας.
Στο INC το Culinary Arts Diploma στοχεύει να προετοιμάσει τους μαθητές για σταδιοδρομία στον κλάδο των υπηρεσιών εστίασης σε θέσεις εισόδου σε εστιατόρια ή ξενοδοχεία που θα οδηγήσουν σε εποπτικές / διευθυντικές θέσεις στο εγγύς μέλλον. Το πρόγραμμα Diploma ακολουθεί τις τάσεις της βιομηχανίας και τις ανάγκες της αγοράς εφαρμόζοντας σύγχρονες αντιλήψεις για τα συστήματα παραγωγής τροφίμων και τροφίμων. Το πρόγραμμα προσφέρει έναν συνδυασμό θεωρίας στην τάξη, πρακτικής εφαρμογής και βιομηχανικής εκπαίδευσης, επιτρέποντας στους μαθητές να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες στην παραγωγή και προετοιμασία τροφίμων και καλύτερη διαχείριση.
Στόχοι Προγράμματος:
- Με την ολοκλήρωση αυτού του πτυχίου αναμένεται να:
- Μάθετε τις βασικές αρχές μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας.
- Εξοικειωθείτε με διάφορες κουζίνες, τεχνικές μαγειρικής και υλικά.
- Αποκτήστε τεχνικές δεξιότητες και θεωρητικές γνώσεις στην προετοιμασία, την παρουσίαση και το σέρβις φαγητού (ζεστό και κρύο) μέσω μιας συστηματικής προσέγγισης στην ποιοτική και ποσότητα παραγωγής τροφίμων.
- Μελετήστε τα βασικά στοιχεία υγιεινής και υγιεινής των τροφίμων.
- Αναπτύξτε μια κριτική νοοτροπία και κρίση στον προγραμματισμό του μενού, στο σέρβις του πιάτου ή του μπουφέ Κατανοήστε και μάθετε για τις οργανωτικές και ηγετικές δεξιότητες που απαιτούνται στη διαχείριση κουζίνας Βελτιώστε το ταλέντο τους στη μαγειρική δημιουργικότητα και τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες.
Γνώση και κατανόηση του θέματος:
- Διακρίνετε τις βασικές αρχές της μαγειρικής, της ζαχαροπλαστικής και της προετοιμασίας αρτοποιίας μέσα από πολυπαραγοντικές παρασκευές τροφίμων, γλυκών και ψωμιού.
- Εξοικειωθείτε με τις βασικές αρχές και τις ρίζες της Διεθνούς, Ευρωπαϊκής και Ethnic Κουζίνας.
- Ενθαρρύνετε την κατανόηση των βασικών στοιχείων της διατροφής, της υγιεινής των τροφίμων και της υγιεινής.
- Κατανοήστε τις τάσεις στις μαγειρικές τέχνες στον τομέα των υπηρεσιών εστίασης και στη διαχείριση επιχειρήσεων σε αυτόν τον τομέα.
- Εκτιμήστε την οικονομική ανάπτυξη του προσωπικού και των πόρων σε ένα κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον με έμφαση στην ανθρώπινη συμπεριφορά, τους κοινωνικούς παράγοντες και την επιχειρηματική οξυδέρκεια.
- Διανοητικές δεξιότητες:
- Ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων και θεωρητικών γνώσεων στην παρασκευή φαγητού (ζεστό και κρύο) μέσα από μια συστηματική προσέγγιση στην ποιότητα και την ποσότητα της παραγωγής τροφίμων.
- Απόκτηση επαγγελματικού λεξιλογίου του συγκεκριμένου κλάδου καθώς και απόκτηση γνώσεων στην εξυπηρέτηση τροφίμων και ποτών και τη σημασία της στον κλάδο της φιλοξενίας.
- Αναπτύξτε δεξιότητες για τη διευκόλυνση της αντίληψης, της διάγνωσης και της ανάλυσης των επιχειρηματικών καταστάσεων, ενισχύοντας τη δημιουργική και προοπτική ικανότητα για την αντιμετώπισή τους.
- Αναγνωρίστε τις οργανωτικές και διαχειριστικές δεξιότητες και ικανότητες που απαιτούνται στη διαχείριση κουζίνας.
- Κατανοήστε τη σημασία της βιομηχανίας υπηρεσιών τροφίμων για τον τουρισμό και την οικονομία γενικότερα. Μεταβιβάσιμες δεξιότητες.
- Καθιερώστε δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και αποδεχτείτε την ευθύνη και την υπευθυνότητα για τον προσδιορισμό και την επίτευξη προσωπικών ή/και ομαδικών αποτελεσμάτων.
Προοπτικές καριέρας
Οι απόφοιτοι θα πρέπει να αναμένουν να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στις κουζίνες σε θέσεις εισόδου σε εστιατόρια και ξενοδοχεία που θα τους οδηγήσουν σε εποπτικές/διευθυντικές θέσεις στο εγγύς μέλλον.
ΕΓΓΡΑΦΗ: Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης στην Κύπρο – InterNapa College
Συμπληρώστε την Φόρμα Εγγραφής για περισσότερες πληροφορίες