Σπουδές στην Ευρώπη

Σπουδές στην Ευρώπη

Σπουδές στην Ευρώπη

 Λευκωσία

Μια από τις δυσκολότερες αποφάσεις που πρέπει να λάβουν οι σημερινοί τελειόφοιτοι των λυκείων οι οποίοι θα συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, δεν είναι μόνο τι να σπουδάσουν αλλά και πού. 

Αγγλία 
Το τριτοβάθμιο εκπαιδευτικό σύστημα της Αγγλίας αποτελείται από περισσότερα από 200 πανεπιστήμια, κολέγια και άλλα ιδρύματα, τα οποία στην πλειονότητα είναι δημόσια.

Αυστρία  
Στο αυστριακό σύστημα συναντάμε περισσότερα από 20 δημόσια και ιδιωτικά πανεπιστήμια που προσφέρουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση μέσα από ένα πλήρες φάσμα προγραμμάτων.

Βουλγαρία  
Η Ανώτατη Εκπαίδευση παρέχεται από τα πανεπιστήμια – Ιατρική Οδοντιατρική Φαρμακευτική Κτηνιατρική

Γαλλία
Το γαλλικό σύστημα περιλαμβάνει δημόσια πανεπιστήμια και μικρότερες εξειδικευμένες σχολές που μπορεί να είναι δημόσιες ή ιδιωτικές. Τα δημόσια πανεπιστήμια και σχολές χρηματοδοτούνται εξ ολοκλήρου από την κυβέρνηση.

Γερμανία  Σπουδές στην Ευρώπη
Το γερμανικό σύστημα διαθέτει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και υπάρχουν 409 αναγνωρισμένα ιδρύματα σε 165 πόλεις, τα οποία προσφέρουν 14.500 διαφορετικά πτυχιακά προγράμματα.

Ισπανία  Σπουδές στην Ευρώπη
Το τριτοβάθμιο εκπαιδευτικό σύστημα αποτελείται από 77 δημόσια και ιδιωτικά πανεπιστήμια καθώς επίσης και άλλες μη πανεπιστημιακές σχολές που προσφέρουν προγράμματα για τον τουρισμό, τις τέχνες και τη φυσική αγωγή.

Ιταλία
Υπάρχουν δημόσια και ιδιωτικά πανεπιστήμια, πανεπιστήμια εξ αποστάσεως, ακαδημίες καλών τεχνών και πολυτεχνικές σχολές. Υπάρχουν περίπου 3.000 πανεπιστημιακά τμήματα.

Ουγγαρία  
Το σύστημα της Ουγγαρίας αποτελείται από δημόσια, ιδιωτικά πανεπιστήμια και κολέγια τα οποία προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Ιατρική Οδοντιατρική Φαρμακευτική Κτηνιατρική

Ρωσία 
Διαθέτει περισσότερα από 1.000 εκπαιδευτικά ιδρύματα από τα οποία τα 650 είναι κρατικά και τα 450 ιδιωτικά. Ο κύκλος σπουδών διαρκεί περίπου τέσσερα με έξι χρόνια. Η εισδοχή στα κρατικά πανεπιστήμια είναι πιο ανταγωνιστική από τα ιδιωτικά.

Σκωτία
Από το 2010 υπάρχουν 20 δημόσια πανεπιστήμια και 43 δημόσια κολέγια. Η εισδοχή στα πιο φημισμένα πανεπιστήμια της Σκωτίας, όπως το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και το Πανεπιστήμιο St. Andrews απαιτούν από τους νεοεισερχόμενους φοιτητές υψηλές ακαδημαϊκές βαθμολογίες.

Σουηδία
Τα δημόσια και ιδιωτικά πανεπιστήμια της χώρας προσφέρουν πρώτο πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό δίπλωμα. Τα πανεπιστημιακά κολέγια, είτε δημόσια είτε ιδιωτικά, προσφέρουν δίπλωμα, πρώτο πτυχίο και μεταπτυχιακό.

Τσεχία  
Διαθέτει ένα υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό σύστημα και προσφέρει πολλά προγράμματα σπουδών και στην αγγλική γλώσσα. Ιατρική Οδοντιατρική Φαρμακευτική Κτηνιατρική

Φινλανδία 
Στη χώρα έχει ξεκινήσει μια εθνική στρατηγική για τη δημιουργία μιας «πληροφορημένης κοινωνίας» και η προσπάθεια αυτή βασίζεται στον πληθυσμό της, ο οποίος έχει υψηλά επίπεδα εκπαίδευσης.

Βέλγιο 
Οι τρεις εθνικές γλώσσες του Βελγίου είναι τα ολλανδικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά. Τα περισσότερα πανεπιστήμια έχουν κέντρα γλωσσών στα οποία οι φοιτητές μπορούν να μελετήσουν γαλλικά ή ολλανδικά ως ξένη γλώσσα.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ – Σπουδές στην Ευρώπη

Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι πανεπιστημίων σε Σλοβακία, Τσεχία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Αυστρία, Σερβία. Η σωστή επιλογή για επιτυχημένες σπουδές στο εξωτερικό σε Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική, Κτηνιατρική, Πολυτεχνείο στην Κεντρική Ευρώπη και άλλες 180 ειδικότητες στην Αυστρία.

Πανεπιστήμια ΙατρικήςΔίδακτρα (6 χρόνια)Γλώσσα Διδασκαλίας
Comenius Medical University in Bratislava, Slovakia9,500 ευρώ ανά έτοςΑγγλική
Jessenius Medical University in Martin, Slovakia9,500 ευρώ ανά έτοςΑγγλική
Safarik Medical University in Kosice, Slovakia10,500 ευρώ ανά έτοςΑγγλική
Gr.T. Popa Medical University in Iasi, Romania7,500 ευρώ ανά έτοςΑγγλική
Ovidius Medical University in Constanza, Romania5,000 ευρώ ανά έτοςΑγγλική
Cluj Napoca Medical University in Cluj, Romania7,500 ευρώ ανά έτοςΑγγλική και Γαλλική
Carol Davila Medical University in Bucharest, Romania7,500 ευρώ ανά έτοςΑγγλική και Γαλλική
Sofia Medical University in Sofia, Bulgaria8,000 ευρώ ανά έτοςΑγγλική
Varna Medical University in Varna, Bulgaria8,000 ευρώ ανά έτοςΑγγλική
Plovdiv Medical University in Plovdiv, Bulgaria8,000 ευρώ ανά έτοςΑγγλική
Novi Sad Medical University in Novi Sad, Serbia5,500 ευρώ ανά έτοςΑγγλική
Semmelweis Medical University in Budapest, Hungary18,200 δολάρια ανά έτοςΑγγλική
University of Medicine in Szeged, Hungary15,200 δολάρια ανά έτοςΑγγλική
University of Medicine in Pecs, Hungary16,750 δολάρια ανά έτοςΑγγλική
Vienna Medical University in Vienna, AustriaΔωρεάνΓερμανική
Σπουδές στο εξωτερικό σε Ιατρική,  Οδοντιατρική,  Φαρμακευτική, Κτηνιατρική στη Σλοβακία, Βουλγαρία, Τσεχία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Αυστρία, Σερβία 100% Επιτυχία

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ – Σπουδές στην Ευρώπη

Σπουδές Ιατρικής στην Ευρώπη 
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: Σπουδές στην Ευρώπη
Η διάρκεια σπουδών για την Ιατρική είναι 6 χρόνια.

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΕΣΤ: Σπουδές στην Ευρώπη
Στο εισαγωγικό τεστ για την Ιατρική εξετάζεται η βιολογία και η χημεία. Πρόκειται για ένα τεστ πολλαπλών επιλογών, για το οποίο σας προετοιμάζουμε πλήρως ώστε να έχετε 100% επιτυχία.

Ερωτήσεις Βιολογίας Χημείας

ΕΓΓΡΑΦΗ: Σπουδές στην Ευρώπη
Η εγγραφή στην Ιατρική είναι άμεση. Με μια απλή αίτηση στη σχολή μας ο υποψήφιος θεωρείται ευθύς φοιτητής στο πρώτο έτος της σχολής. Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η αγγλική.

Συμπληρώστε Την Φόρμα Εγγραφής

ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Σπουδές στην Ευρώπη
Η πρώτη εγκατάσταση γίνεται με την ευθύνη της εταιρίας Epimorphosi. Εμείς φροντίζουμε για την πρώτη εγκατάσταση, την εγγραφή, την κατατόπιση των φοιτητών, καθώς και για την εύρεση του κατάλληλου σπιτιού για τη διαμονή τους.

Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες Για Την Διαδικασία

ΔΟΑΤΑΠ (ΔΙΚΑΤΣΑ): Σπουδές στην Ευρώπη
Δεν απαιτείται εξέταση ΔΟΑΤΑΠ (ΔΙΚΑΤΣΑ). Η αναγνώριση του ΠΤΥΧΙΟΥ  είναι άμεση.

Δείτε την Σύγκριση Διδάκτρων Στα Πανεπιστήμια Ιατρικής

 Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ