ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ | Egas Moniz University ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ | Egas Moniz University

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ | Egas  Moniz University

Σπουδές οδοντιατρικής στην Πορτογαλία

Egas Moniz University Faculty of Dentistry in Portugal
Από την έναρξή του, το Egas Moniz University – Cooperativa de Ensino Superior, C.R.L. υπήρξε μια κοινότητα μαθητών, δασκάλων και προσωπικού, της οποίας η αποστολή είναι «αφιερωμένη στην πρόοδο και στη γνώση, τη μάθηση και την εκπαίδευση των μαθητών της, στην υπηρεσία της βελτίωσης των συνθηκών υγείας για την παγκόσμια κοινωνία στον 21ο αιώνα». Αποτελεί εδώ και πολύ καιρό ένα ίδρυμα αναφοράς στη διδασκαλία της υγείας στην Πορτογαλία.

Το IUEM έχει μια παράδοση ακαδημαϊκής αριστείας στην εκπαίδευση επαγγελματιών που ξεκίνησε πριν από περίπου 30 χρόνια. Είναι η σχολή στην Πορτογαλία με τους πιο εκπαιδευμένους οδοντιάτρους στην αγορά (σύμφωνα με τα στατιστικά του 2013 από την Πορτογαλική Οδοντιατρική Ένωση). Έχουμε εξελιχθεί με επιτυχία από την αρχή του Πτυχίου στην Οδοντιατρική το 1987, με στόχο πάντα να ανταποκρινόμαστε στις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες σε αυτόν τον τομέα και τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, εξοπλισμό και υλικά.

Το Egas Moniz έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008 από το 2010 και είναι ο φορέας που ίδρυσε το Ανώτερο Ινστιτούτο Επιστήμης Υγείας Egas Moniz (Πανεπιστήμιο) και την Ανώτατη Σχολή Υγείας Egas Moniz με επίκεντρο την εκπαίδευση στην υγεία επαγγελματιών φροντίδας και επίσης καθιερώνεται ως κέντρο κοινωνικής ευθύνης, που εμφυτεύεται έντονα στην τοπική κοινωνία μέσω της παροχής ιατρικής περίθαλψης. Ως ακαδημαϊκό ίδρυμα η δραστηριότητά τους είναι εκπαιδευτική, επιστημονική και υποστηρίζεται από ένα διδακτικό σώμα με πάνω από 400 εκπαιδευτικούς υψηλής ειδίκευσης, οι οποίοι συμμετέχουν σε επιστημονικά ερευνητικά προγράμματα σε συνεργασία με εθνικά και ξένα ιδρύματα.

Στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης επισημαίνουμε την Οδοντιατρική Κλινική Egas Moniz (στην πανεπιστημιούπολη), την Πανεπιστημιακή Κλινική Egas Moniz/Almada, την Πανεπιστημιακή Κλινική Egas Moniz/Setúbal (αυτή τη στιγμή ιδρύεται) και το Γηροκομείο Egas Moniz/ Sesimbra, που προσφέρουν υποστήριξη στην κοινότητα στους τομείς της Οδοντιατρικής, της Φυσικοθεραπείας, της Νοσηλευτικής, της Διατροφής, της Λογοθεραπείας και της Κλινικής και Ιατροδικαστικής Ψυχολογίας.

 Υψηλό πρακτικό στοιχείο του μαθήματος, με περισσότερες από 1.000 ώρες κλινικής πρακτικής με ασθενείς και περίπου 233 κλινικές πράξεις ανά φοιτητή.

Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο Monte de Caparica (Almada), πάνω από 5 εκτάρια και με έκταση εμφύτευσης 15.000 m2. Αποτελείται από ένα σύνολο μεγάλων, σύγχρονων και καλά εξοπλισμένων δομών διδασκαλίας, που επιτρέπουν στους μαθητές να έχουν πρόσβαση στη διδασκαλία της αριστείας μόλις 15 λεπτά μακριά από τη Λισαβόνα και 10 λεπτά μακριά από τις παραλίες της Costa da Caparica.

Τονίζουμε την Πανεπιστημιακή Κατοικία Egas Moniz (RUEM) που βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη, η οποία ανοίγει τη δυνατότητα να έχετε ελκυστικά, μοντέρνα και οικονομικά καταλύματα, με χώρους που σας προσκαλούν να μελετήσετε και να αλληλεπιδράσετε με άλλους, καθώς και ανέσεις αναφοράς σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον. Αντίστοιχα, η πανεπιστημιακή κατοικία προάγει την ακαδημαϊκή ευχαρίστηση μεταξύ των κατοίκων με προληπτικό τρόπο, διασφαλίζοντας την ευημερία και την ασφάλειά τους, σαν στο σπίτι τους. Η κατοικία είναι μικτής φύλων με 211 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες στέγασης των φοιτητών και περιλαμβάνουν στη δομή πισίνα, γυμναστήριο, γήπεδο, αίθουσες μελέτης και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Εν ολίγοις, το Egas Moniz εξασφαλίζει ποιοτική διδασκαλία και την καλύτερη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση για τους μαθητές του, αφού συνδυάζει όλα τα απαραίτητα συστατικά, όπως εξαιρετικές εγκαταστάσεις, υπηρεσίες υποστήριξης και ανέσεις, καταξιωμένη ικανότητα και ένα διδακτικό σώμα με προσόντα υψηλής ποιότητας.

ΕΓΓΡΑΦΗ: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ | Egas Moniz University
Η εγγραφή στο πανεπιστήμιο Egas Moniz University – Οδοντιατρική Σχολή είναι άμεση. Με μια απλή αίτηση στη σχολή μας ο υποψήφιος θεωρείται ευθύς φοιτητής στο πρώτο έτος της σχολής.
Συμπληρώστε Την Φόρμα Εγγραφής

ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ | Egas Moniz University
Εμείς φροντίζουμε για την πρώτη εγκατάσταση, την εγγραφή, την κατατόπιση των φοιτητών, καθώς και για την εύρεση του κατάλληλου σπιτιού η εστίας για τη διαμονή τους.

ΔΟΑΤΑΠ (ΔΙΚΑΤΣΑ): ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ | Egas Moniz University
Η αναγνώριση του ΠΤΥΧΙΟΥ από το Πανεπιστήμιο Egas Moniz University είναι άμεση.

Δείτε την Σύγκριση Διδάκτρων Στα Πανεπιστήμια Οδοντιατρικής

Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ

Send us mail