ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙA

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ | Egas Moniz University

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ | Egas Moniz University

Πανεπιστήμιο Φαρμακευτικής Egas Moniz

Σπουδές Φαρμακευτικής στην Πορτογαλία

Οι ολοκληρωμένες σπουδές στις Φαρμακευτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Φαρμακευτικής Egas Moniz (IUEM) είναι σήμερα ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πτυχία στις Φαρμακευτικές Επιστήμες στην Πορτογαλία. Έχει μια παράδοση ακαδημαϊκής αριστείας στην εκπαίδευση επαγγελματιών που ξεκίνησε πριν από περισσότερα από 20 χρόνια. Έχουν ήδη εκπαιδεύσει περισσότερους από 1.000 επαγγελματίες στις φαρμακευτικές επιστήμες. Σύμφωνα με τη μελέτη εργασιακής ικανότητας (Nielsen) που πραγματοποιήθηκε με πτυχιούχους της τελευταίας 5ετίας, φαίνεται ότι οι φαρμακοποιοί έχουν ποσοστό απασχολησιμότητας 97% στον κλάδο των Φαρμακευτικών Επιστημών.

Το Πανεπιστήμιο Egas Moniz έχει εξελιχθεί με επιτυχία από την ίδρυση του Πτυχίου στις Φαρμακευτικές Επιστήμες, πάντα με στόχο την αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων που προκύπτουν, τόσο στον τομέα της εκπαίδευσης όσο και στον φαρμακευτικό τομέα. Απόδειξη ήταν η δημιουργία, το 2014, ενός Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης στη Φαρμακευτική Βιομηχανία σε συνεργασία με την APIFARMA, με την ANL – National Association of Clinical Laboratories and Military Laboratory of Chemical and Pharmaceutical Products, που περιλαμβάνει πρακτική άσκηση για φοιτητές που ολοκλήρωσαν το 1ο κύκλου (που αποτελείται από 3 χρόνια) των Ολοκληρωμένων Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Φαρμακευτικές Επιστήμες (MICF), δίνοντάς τους τη δυνατότητα να έχουν επαγγελματική εμπειρία, ενδιάμεσα, ενσωματωμένη στην ακαδημαϊκή τους κατάρτιση. Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης εξωσχολική πρακτική άσκηση για φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει τον 2ο κύκλο προκειμένου να διευκολυνθεί η ένταξή τους στην ενεργό επαγγελματική ζωή. Άλλα προγράμματα πρακτικής άσκησης σε διαφορετικούς τομείς επαγγελματικής δραστηριότητας βρίσκονται ακόμη σε διαδικασία υλοποίησης.

Το Πανεπιστήμιο Φαρμακευτικής Egas Moniz στην Πορτογαλία εκπαιδεύει επαγγελματίες υγείας και ως εκ τούτου το κέντρο του επαγγέλματος είναι ο ασθενής. Ο επαγγελματίας στις Φαρμακευτικές Επιστήμες μπορεί να παρέμβει σε πολλαπλούς τομείς της υγείας, με κύρια έμφαση στον ασθενή και το φάρμακο: από την ανάπτυξή του έως τη χρήση του για την πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών. Μπορεί επίσης να εργαστεί σε πολλαπλούς εργαστηριακούς τομείς, δηλαδή σε κλινικές, περιβαλλοντικές αναλύσεις και αναλύσεις τροφίμων, καθώς και σε ολόκληρο τον βιομηχανικό και εμπορικό τομέα που σχετίζεται.

Η Egas Moniz εκπαιδεύει ηγέτες φαρμακευτικών προϊόντων και ενεργά μέλη ομάδων υγειονομικής περίθαλψης με την ικανότητα να είναι δια βίου εμπειρογνώμονες σε όλους τους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης. Εκπαιδεύουν επίσης επαγγελματίες με την ικανότητα να είναι ερευνητές στους πιο διαφορετικούς επιστημονικούς τομείς.

Τι κάνει το Egas Moniz University of Pharmacy στην Πορτογαλία (IUEM) μοναδικό;

Το υψηλό πρακτικό στοιχείο του μαθήματος. Θα έχετε πρακτικά εργαστηριακά μαθήματα από το 1ο έτος του μαθήματος, σε συνολικά περισσότερες από 1.000 ώρες αποτελεσματικής εργαστηριακής εργασίας.
Μια νέα, καταρτισμένη και με κίνητρα σχολή.
Μεγάλα, σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια.
Προσομοίωση πρακτικών μαθημάτων στην κοινοτική φαρμακευτική και διδακτικές πρακτικές στην κοινοτική και νοσοκομειακή φαρμακευτική, ενσωματώνοντας τη γνώση που αποκτήθηκε κατά την ακαδημαϊκή εκπαίδευση με τη φαρμακευτική πρακτική.
Μια πολύ διαφοροποιημένη εκπαίδευση που θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε δεξιότητες για να εργαστείτε σε πολλούς τομείς.

Δυνατότητα πραγματοποίησης εξωσχολικής πρακτικής άσκησης, εν μέσω ακαδημαϊκής κατάρτισης ή στο τέλος του ολοκληρωμένου μεταπτυχιακού, στην Πορτογαλία ή στο εξωτερικό, σε στενή συνεργασία με εταιρείες και άλλα εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα, επεκτείνοντας την εκπαίδευσή σας και στοχεύοντας τους τομείς ενδιαφέροντός σας.

Η ύπαρξη του Διεπιστημονικού Ερευνητικού Κέντρου Egas Moniz (CiiEM) που θα ανοίξει την πόρτα για την πραγματοποίηση επιστημονικών ερευνητικών έργων σε πολύ διαφορετικούς τομείς, ενταγμένα σε δυναμικές και διαδραστικές ερευνητικές ομάδες.
Δυνατότητα πραγματοποίησης ανταλλαγών, με ακαδημαϊκό σκέλος ή/και πρακτικής άσκησης, σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, δηλαδή μέσω του Προγράμματος Erasmus.
Συμμετοχή σε διάφορα συνέδρια, συνέδρια και σεμινάρια, τα οποία θα σας κρατούν ενήμερους για τις τελευταίες εξελίξεις στους πιο διαφορετικούς τομείς.

Μια πανεπιστημιακή κατοικία υψηλής ποιότητας, στην πανεπιστημιούπολη, με πολλές ανέσεις, όπως πισίνα, που εξασφαλίζει την ευεξία και την ασφάλειά σας σαν να βρίσκεστε στο σπίτι σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ: ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Η εγγραφή στο πανεπιστήμιο Egas Moniz Πανεπιστήμιο Φαρμακευτικής είναι άμεση. Με μια απλή αίτηση στη σχολή μας ο υποψήφιος θεωρείται ευθύς φοιτητής στο πρώτο έτος της σχολής.

ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Εμείς φροντίζουμε για την πρώτη εγκατάσταση, την εγγραφή, την κατατόπιση των φοιτητών, καθώς και για την εύρεση του κατάλληλου σπιτιού η εστίας για τη διαμονή τους.

Δείτε την Σύγκριση Διδάκτρων Στα Πανεπιστήμια Φαρμακευτικής