ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Η πρώτη προϋπόθεση για να μπει σε ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ είναι να έχουν δίπλωμα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με τουλάχιστον 62% τουλάχιστον, σύμφωνα με το σύστημα βαθμολόγησης στην αντίστοιχη χώρα στον τομέα της βιολογίας και της χημείας για γενική ιατρική, οδοντιατρικήφαρμακευτική, κτηνιατρική, μαιευτική και νοσηλευτική).

Η ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ – Βουλγαρία (Sofia Medical University) ιδρύθηκε το 1917 και είναι οργανωμένο σε 4 Σχολές. Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική και Κτηνιατρική. Στο πέρασμα όλων αυτών των χρόνων, εξέχουσες προσωπικότητες του κλάδου της υγείας πέρασαν από το Πανεπιστήμιο Σόφια αφήνοντας μια μεγάλη κληρονομιά σε επόμενους φοιτητές.

H ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ ιδρύθηκε το 2006. Είναι μια από τις πιο σύγχρονες οδοντιατρικές σχολές της Ευρώπης και διαθέτει τις πλέον μοντέρνες τεχνολογίες του επιστημονικού αυτού χώρου για την εκπαίδευση και την πρακτική εξάσκηση των φοιτητών.

Η ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ (Medical University of Plovdiv) ιδρύθηκε το 1945. Αποτελείται από 4 σχολές (Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική και Φροντίδα Υγείας), ένα τμήμα Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών, ένα Ιατρικό Κολέγιο και το Ιατρικό Νοσοκομείο «Άγιος Γεώργιος» με 1.200 κρεβάτια.

Το ιατρικό πανεπιστήμιο της Βάρνα, το ιατρικό πανεπιστήμιο της Σόφια, το ιατρικό πανεπιστήμιο στη Φιλιππούπολη, και η ιατρική σχολή Trakia στη Στάρα Ζαγόρα έχουν γίνει τα σημαντικότερα ιατρικά πανεπιστήμια στη Βουλγαρία τα τελευταία χρόνια. Ο φοιτητής μπορεί να επιλέξει να σπουδάσει στη Βουλγαρία στα αγγλικά ή στα βουλγαρικά. Ο φοιτητής μπορεί να επιλέξει να σπουδάσει στην αγγλική ή βουλγαρική γλώσσα γενική Ιατρική, Οδοντιατρική, Κτηνιατρική Φαρμακευτική και Διαχείριση δημόσιας υγείας.

Σήμερα οι Βούλγαροι γιατροί εκτιμώνται πολύ στις δυτικές χώρες και σε όλο τον κόσμο και οι βουλγαρικές Ιατρικές Σχολές προσελκύουν χιλιάδες διεθνείς σπουδαστές Ιατρικών Σχολών κάθε χρόνο. Οι περισσότεροι σπουδαστές Ιατρικών Σχολών προσελκύονται από την ιατρική στη Βουλγαρία λόγω της ποιότητας των σπουδών, της δυνατότητας στη γλώσσα σπουδών (βουλγαρικά, αγγλικά), των λογικών διδάκτρων και της χαμηλής δαπάνης διαβίωσης και τα αναγνωρισμένα διπλώματα στην Ευρώπη. Ο στόχος της ομάδας μας (Epimorphosi) είναι να βοηθήσει εκείνους τους φοιτητές Ιατρικής με τις πληροφορίες για το πώς να μπει στην Ιατρική Σχολή στη Βουλγαρία σήμερα, για το κόστος Ιατρικών Σχολών, την καλύτερη Ιατρική Σχολή, και να τους βοηθήσει να εκπληρώσουν το όνειρο τους.
Η Βουλγαρία είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΝΑΤΟ και του Συμβουλίου της Ευρώπης, του Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) και έχει εκλεγεί τρεις φορές μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Το πανεπιστήμιο στη Σόφια χωρίζετε σε 4 σχολές:

Όλοι οι εξέχοντες επιστήμονες που φοίτησαν στο πανεπιστήμιο έχουν αφήσει πίσω τους μια πλούσια κληρονομιά στους νέους φοιτητές.

Το 1961 με διάταγμα της Εθνοσυνέλευσης της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας ιδρύθηκε η Ιατρική Σχολή στη Βάρνα. Για το εισαγωγικό τεστ θα εξεταστείτε στην αγγλική γλώσσα σε ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Η προετοιμασία μαζί μας σας εξασφαλίζει 100% την εισαγωγή σας.

Αποτελείται από:

Η Ιατρική στη Φιλιππούπολη ιδρύθηκε το 1945. Αποτελείται από:

    • ένα τμήμα Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών
    • ένα Ιατρικό Κολέγιο
    • και το Ιατρικό Νοσοκομείο «Άγιος Γεώργιος».

Στο εισαγωγικό τεστ για την Ιατρική εξετάζεται η αγγλική γλώσσα. Πρόκειται για ένα τεστ πολλαπλών επιλογών, για το οποίο σας προετοιμάζουμε πλήρως ώστε να έχετε 100% επιτυχία.

Το πανεπιστήμιο στη Σόφια Αγ. Κλιμέντιος είναι, σύμφωνα με την αξιολόγηση webofmetrics, το καλύτερο πανεπιστήμιο της Βουλγαρίας και κατέχει την 593η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ – ΔΙΔΑΚΤΡΑ: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Η διάρκεια σπουδών για την ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ είναι 6 χρόνια και το κόστος σπουδών ανέρχεται στα 8.000 ευρώ ανά χρόνο.
Η αποπληρωμή των διδάκτρων γίνεται σε 2 δόσεις, η 1η δόση δίνεται τον Σεπτέμβριο και η 2η αρχές Φεβρουαρίου.

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΕΣΤ: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Στο εισαγωγικό τεστ για την ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ εξετάζεται η βιολογία και η χημεία. Πρόκειται για ένα τεστ πολλαπλών επιλογών, για το οποίο σας προετοιμάζουμε πλήρως ώστε να έχετε 100% επιτυχία.
Ερωτήσεις Βιολογίας Χημείας

ΕΓΓΡΑΦΗ: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Η εγγραφή στην ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ  είναι άμεση. Με μια απλή αίτηση στη σχολή μας ο υποψήφιος θεωρείται ευθύς φοιτητής στο πρώτο έτος της Ιατρικής.
Συμπληρώστε Την Φόρμα Εγγραφής

ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Η πρώτη εγκατάσταση στη γίνεται με την ευθύνη της εταιρίας.
Οι φοιτητές συνοδεύονται από τους υπεύθυνους της εταιρίας «Epimorphosi». Εμείς φροντίζουμε για την πρώτη εγκατάσταση, την εγγραφή, την κατατόπιση των φοιτητών, καθώς και για την εύρεση του κατάλληλου σπιτιού για τη διαμονή τους.
Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες Για Την Διαδικασία

Επειδή ο αριθμός των εισακτέων φέτος είναι εξαιρετικά περιορισμένος στην ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, είναι σκόπιμο να συμπληρώσετε εγκαίρως την αίτηση.

Δείτε την Σύγκριση Διδάκτρων Στα Πανεπιστήμια Ιατρικής

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ