ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Σπουδές Ιατρικής στην Ουγγαρία

Ιατρική στη Βουδαπέστη Semmelweis University

Semmelweis University

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ έχει μεγάλη παράδοση. Το 1769 ιδρύθηκε η Ιατρική στη Βουδαπέστη στο πανεπιστήμιο Semmelweis (Σέμελβαϊζ) η οποία στην πορεία έγινε ανεξάρτητη σχολή ιατρικής, ενώ μετά τον δεύτερο παγκόσμιο Πόλεμο εξελίχθηκε σε Πανεπιστήμιο. Με 240 χρόνια παράδοσης το Πανεπιστήμιο Semmelweis είναι ένα ευρέως αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο με μεγάλη επιτυχία στις ιατρικές σχολές.

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΕΣΤ: 
Στο εισαγωγικό τεστ στην Ιατρική εξετάζεται η βιολογία και η χημεία. Πρόκειται για ένα τεστ πολλαπλών επιλογών, για το οποίο σας προετοιμάζουμε πλήρως ώστε να έχετε 100% επιτυχία.

 

Ιατρική στο Σέγγεντ Albert Szent-Györgyi University

Szent-Györgyi University

Η ανώτατη εκπαίδευση έχει μακροχρόνια παράδοση, ισχυρές ιστορικές ρίζες και μεγάλο διεθνές κύρος.
H Ιατρική Albert Szent-Györgyi University είχε αρχικά ιδρυθεί το 1872 στην Τρανσυλβανία και μεταφέρθηκε στην πόλη του Szeged το 1921.

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΕΣΤ: ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Στο εισαγωγικό τεστ στην Ιατρική  εξετάζεται η βιολογία και η χημεία. Πρόκειται για ένα τεστ πολλαπλών επιλογών, για το οποίο σας προετοιμάζουμε πλήρως ώστε να έχετε 100% επιτυχία.

Ιατρική στο Πέτς Pecs University

Pecs University

Το Πετς (Pecs) είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη της Ουγγαρίας. Η ανώτατη εκπαίδευση έχει μακροχρόνια παράδοση, ισχυρές ιστορικές ρίζες και μεγάλο διεθνές κύρος, το οποίο οφείλεται, μεταξύ άλλων, στο γεγονός ότι η Ουγγαρία έχει αναδείξει 13 Νομπελίστες. Το 1367, μία μόλις δεκαετία μετά την ίδρυση των πρώτων πανεπιστημίων της Κεντρικής Ευρώπης στη Βιέννη και την Πράγα, δημιουργείται και το πρώτο πανεπιστήμιο της Ουγγαρίας στο Pecs.

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΕΣΤ:
Στο εισαγωγικό τεστ στην Ιατρική στο Πέτς εξετάζεται η βιολογία και η χημεία.

Η Ουγγαρία είναι ενωτική συνταγματική δημοκρατία που βρίσκεται στην Κεντρική Ευρώπη. Έχει για πρωτεύουσα τη Βουδαπέστη, επίσημη γλώσσα τα ουγγρικά και ως νόμισμα το φόριντ.
Η Ουγγαρία, διακρίνεται στον τομέα της έρευνας και της τεχνολογικής καινοτομίας. Μετρά έναν μεγάλο αριθμό βραβείων Νόμπελ ανά κάτοικο και οι επιστημονικές ανταλλαγές της είναι υψηλού επιπέδου.
Η Ουγγαρία είναι μέλος του Γκρουπ του Βιζεγκράντ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΝΑΤΟ, του Διεθνούς Οργανισμού Εμπορίου και του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Ιατρική στην Ουγγαρία : Πανεπιστήμιο Ιατρικής στη Βουδαπέστη Semmelweis UniversityΠανεπιστήμιο Ιατρικής στο Σέγγεντ Albert Szent-Györgyi University, Πανεπιστήμιο Ιατρικής στο Πέτς Pecs University
Οδοντιατρική στην Ουγγαρία : Πανεπιστήμιο Οδοντιατρικής στη Βουδαπέστη Semmelweis,
Πανεπιστήμιο Οδοντιατρικής στο Σέγγεντ Albert Szent Gyorgyi UniversityΠανεπιστήμιο Οδοντιατρικής στο Πέτς Pecs University

Σπουδές Οδοντιατρικής στην Ουγγαρία

Οδοντιατρική στη Βουδαπέστη Semmelweis University

Semmelweis University

Το 1769 ιδρύθηκε η ιατρική σχολή στο πανεπιστήμιο Nagyszombat η οποία στην πορεία έγινε ανεξάρτητη Οδοντιατρική στη Βουδαπέστη ενώ μετά τον δεύτερο παγκόσμιο Πόλεμο εξελίχθηκε σε Πανεπιστήμιο.  Με 240 χρόνια παράδοσης το Πανεπιστήμιο Semmelweis είναι ένα ευρέως αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο με μεγάλη επιτυχία στις ιατρικές και οδοντιατρικές σχολές. Σπουδές Οδοντιατρικής στην Ουγγαρία.

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΕΣΤ:
Στο εισαγωγικό τεστ στη Βουδαπέστη εξετάζεται η βιολογία και η χημεία. Πρόκειται για ένα τεστ πολλαπλών επιλογών, για το οποίο σας προετοιμάζουμε πλήρως ώστε να έχετε 100% επιτυχία.

Οδοντιατρική στο Σέγγεντ Albert Szent Gyorgyi University

Albert Szent Gyorgyi University

Το κεντρικό κτίριο της Οδοντιατρικής στο Σέγγεντ βρίσκεται στο εμπορικό και πνευματικό κέντρο της πόλης, ενώ οι κλινικές εκτείνονται σε μια ήσυχη γωνιά της παλιάς πόλης. Η Οδοντιατρική στο Σέγγεντ Albert Szent Gyorgyi University είναι επίσης το Κέντρο Υγείας της νότιας Ουγγαρίας.
 

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΕΣΤ:
Στο εισαγωγικό τεστ για την Οδοντιατρική εξετάζεται η βιολογία και η χημεία. Πρόκειται για ένα τεστ πολλαπλών επιλογών, για το οποίο σας προετοιμάζουμε πλήρως ώστε να έχετε 100% επιτυχία.

Οδοντιατρική στο Πέτς Pecs University

 

Pecs University

Το 1367, μία μόλις δεκαετία μετά την ίδρυση των πρώτων πανεπιστημίων της Κεντρικής Ευρώπης στη Βιέννη και την Πράγα, δημιουργείται και την πρώτη Οδοντιατρική Σχολή της Ουγγαρίας στο Πέτς. Κατά τους περασμένους αιώνες έχει αναδειχτεί σε ζωντανό κομμάτι του τοπίου της ανώτατης εκπαίδευσης στην Ευρώπη, συμβάλλοντας ουσιαστικά στον εμπλουτισμό της.

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΕΣΤ: Σπουδές Οδοντιατρικής στην Ουγγαρία
Στο εισαγωγικό τεστ στην Οδοντιατρική στο Πέτς εξετάζεται η βιολογία και η χημεία. Πρόκειται για ένα τεστ πολλαπλών επιλογών, για το οποίο σας προετοιμάζουμε πλήρως ώστε να έχετε 100% επιτυχία.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Ιατρική στην Ουγγαρία : Πανεπιστήμιο Ιατρικής στη Βουδαπέστη Semmelweis UniversityΠανεπιστήμιο Ιατρικής στο Σέγγεντ Albert Szent-Györgyi University, Πανεπιστήμιο Ιατρικής στο Πέτς Pecs University
Οδοντιατρική στην Ουγγαρία : Πανεπιστήμιο Οδοντιατρικής στη Βουδαπέστη Semmelweis,
Πανεπιστήμιο Οδοντιατρικής στο Σέγγεντ Albert Szent Gyorgyi UniversityΠανεπιστήμιο Οδοντιατρικής στο Πέτς Pecs University

Epimorphosi – Σπουδές Στο Εξωτερικό – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ